Nyhet! Garden Girl på Aveny Blommor i Eriksberg

Postad av Håkan Erikssoni den Apr 21, 2015 .

Besök Aveny Blommor i Eriksberg och sondera vårt helt nya sortiment från fantastiskt fina, svenskdesignade Garden Girl. De erbjuder trädgårdsverktyg och arbetskläder för trädgården; designade av kvinnor - för kvinnor.

Om Garden Girl

2007 såddes det första fröt till GardenGirl. Med gummistövlarna stadigt förankrade i den svenska myllan och roshandskarna i högsta hugg konstaterade grundaren Petra Maison att det inte fanns bekväma anpassade arbetskläder för kvinnor i trädgården. Så hon kombinerade sin bakgrund som designer med sitt trädgårdsintresse och utvecklade praktiska, sköna trädgårdsbyxor anpassade för kvinnokroppen.


Byxorna är tillverkade av 100% bomull, utrustade med många fickor och lösningar för verktyg, mobiltelefon, knäskydd och handskar, de har även en stretchkil i sidan för att göra arbetet i trädgården bekvämt och njutbart för alla kvinnor som ser sitt trädgårdsintresse som en livsstil eller kanske till och med har det som sitt jobb.

Det som började med smarta snygga byxor växte snart till en hel kollektion med kläder och tillbehör för kvinnor i trädgården. GardenGirl växer och förgyller numer trädgårdslivet för många kvinnor runt om i världen. På samma sätt som en solvarm jordgubbe bär förnimmelsen av en trädgård i sig bjuder GardenGirl på trädgårdsupplevelser var du än är. Man kan ta trädgårdsälskaren ur trädgården, men aldrig tvärtom ...

Garden Girl - Designed by women - for women!

Läs mer på gardengirl.se

Hitta till Aveny Blommor Eriksberg

Senaste uppdateringen: Apr 21, 2015